pirmdiena, 2011. gada 30. maijs

krēmīgais mango

Veikalā nopirku sulīgu un gatavu mango augli. Tā kā visiem mums 4 cilvēku ģimenē ar vienu augli būtu par maz, pagatavoju garšīgu saldo. 



Saldā ēdiena sastāvā: 
  • 1 liels gatavs mango auglis
  • Gefilus bezpiedevu jogurts 150g (der arī cits bezpiedevu jogurts)
  • puse no banāna
  • medus 1 ēd.karote
  • želantīns  6g
  • atsaldētas jāņogas un sagriezti persiku gabaliņi sīrupā dekorēšanai
Mango nomizoju, atdalīju no kodola, ieliku blenderī un klāt pievienoju pusi banāna, ēdamkaroti medus un pāri pārlēju Gefilus bez piedevu jogurtu. Atsevišķi sagatavoju želantīnu un pielēju to klāt kopējai masai. To visu sablenderēju un sanāca skaisti dzeltenīga, krēmīga masa, ko iepildīju saldējuma trauciņos. Krēmīgais mango lieliski garšoja ar skābajām jāņogām un saldajiem persiku gabaliņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru