Viens no maniem pēdējā laika atradumiem kaloriju kompromisā. Samērā ātri pagatavojams un viegls pusdienu ēdiens.
Šī ēdiena pagatavošanai vajadzēs (divu pieaugušo un divu bērnu kompānijai):
Gatavošanas procesā makaronus ieliku katliņā vārīties kamēr gatavi. Tad sagriezu vistas fileju gabaliņos, apcepu uz pannas gandrīz gatavus. Pievienoju sāli un tad gabaliņos sagrieztus ananāsus. Mazliet pasautēju un tad pievienoju bezpiedevu jogurtu. Sautēju kamēr gatavs.
Šī ēdiena pagatavošanai vajadzēs (divu pieaugušo un divu bērnu kompānijai):
Nepieciešamās sastāvdaļas |
- divas vistas filejas
- puspaciņa makaroni
- 300g bezpiedevu jogurta Kārums
- daži konservētie ananāsu riņķīši
- sāls un garšvielas pēc izvēles (var arī kariju)
- mazliet eļļa cepšanai
Visiem ļoti garšoja šī saldskābā mērcīte kopā ar vistu un makaroniem. Diētisks šis ēdiens sanāk uz vistas filejas un jogurta mērces rēķina, jo tradicionāli tiek gatavotas mērces no skābā vai saldā krējuma, pievienojot tai klāt miltus.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru